Byggstädning Städfirma Vasastan i Stockholm

Byggprojekt efterlämnar alltid inomhusmiljöer som är stökigare än vad de vanligtvis är, inte minst i form av stora mängder byggdamm. Det kräver städ av lite större noggrannhet än vanligt. Vi är ett städföretag som kan hjälpa dig med detta. Du sparar inte bara tid utan kan dessutom känna dig säker på att inomhusmiljön blir dammfri och säker.

Renovering eller nybyggnation? Vi städar efter alla typer av byggnationer

Vi grov- och finstädar samt sanerar efter byggen och renoveringar. För dig som anlitar oss är det enkelt, det kräver inga förberedelser. Våra vana städare har med sig all utrustning som krävs för att skapa en ren och säker inomhusmiljö. Självklart tar vi även hand om bortforsling av byggrester och sådant om det skulle behövas.

Stockholmsregionen är vårt arbetsområde

Vi är stolta över att vara ett företag som sysselsätter rutinerade städare med yrkesstolthet. Det ger oss spetskompetens i jämförelse med många andra städbolag. Du kan dra nytta av våra kunskaper över hela Stockholm, till exempel i Hammarby Sjöstad, Huddinge, Saltsjö-Boo, Botkyrka, Saltsjöbaden eller Liljeholmen.

Kontakta oss inför nästa byggprojekt

Hör av dig till oss inför ett planerat byggprojekt så kan du vara säker på att vi är på plats direkt efter avslutad byggnation. Välkommen!

Lämna Meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *