Golvslipning & Slipa Trägolv Städfirma Vasastan i Stockholm

Vi slipar golv i trapphus, entréer, butiker, kontor, bostäder och så vidare. Låt vår certifierade personal göra jobbet så blir det både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Golvslipning av certifierad personal

Slitna golv drar lätt ned intrycket av en i övrigt fräsch inomhusmiljö. Vi utför dammfri golvslipning och andra typer av reparationer och underhåll av trägolv, stengolv och plastgolv. Bland övriga typer av underhåll vi utför finns bland annat lackering av golv. Av oss kan du få en helhetslösning för hållbara golv.

Vi slipar golv i Stockholm med omnejd

Vi erbjuder golvslipning i och runt Stockholm. Som exempel kan vi berätta att vi hjälpt till med att slipa och underhålla golv i bland annat Trångsund, Haninge, Mälarhöjden, Värmdö, Tyresö och Älta.

Ta kontakt – vi ger dig en offert kostnadsfritt

Vad kostar golvslipning i Stockholm? Det är svårt för oss att ge några exakta besked om det utan att veta mer om hur förutsättningarna ser ut hos dig. Priset varierar med faktorer som vilket träslag eller vilken typ av sten det handlar om, om vi behöver utföra ytterligare reparationer, vilken ytbehandling som ska användas och antal kvadratmeter. Hör av dig och berätta för oss så återkopplar vi med en gratis offert.

Lämna Meddelande

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *