Trapphusstädning Städfirma Vasastan i Stockholm

Vi är ett städbolag som tar hand om städning av trapphus, entréer, tvättstugor och andra gemensamhetsytor i fastighetshus. Med stor rutin skapar vi fräscha och rena miljöer som höjer trivseln bland boende eller anställda.

Kompetent trappstädning åt alla kundgrupper

Det krävs inga förberedelser för att anlita oss för trapphusstädning. Vi tar själva med oss all utrustning som behövs så som dammsugare, moppar, trasor, rengöringsmedel med mera och lämnar trapphuset i toppskick. Vi städar trapphus åt alla typer av kundgrupper såsom:

 • Företag
 • Fastighetsägare
 • Bostadsrättsföreningar
 • Privatpersoner

Trappstädning i och runt Stockholm

Vi har städat trapphus åt kunder i bland annat Gamla Stan, Åkersberga, Södermalm, Älvsjö, Nacka och Hägersten. När du anlitar oss kan vi börja på två olika sätt. Antingen vet du exakt hur städbehovet ser ut i din fastighet och då är det bara för oss att sätta igång direkt. Alternativet är att du låter oss göra en kostnadsfri analys av städbehovet, därefter tar vi fram en kostnadsfri offert som du får ta ställning till i lugn och ro.

Hör av dig till en erfaren städfirma

Välkommen att höra av dig! Berätta mer om förutsättningarna för trappstäd i din fastighet. Om du anlitar oss så kommer vi och börjar städa närhelst det passar dig bäst.

Lämna Meddelande

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *